Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@17:00:02 GMT

چهره مفاخر فرهنگی روی بوم نشست/ «تناقضات» در ۸ دفتر

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۲۷۰۸۲

چهره مفاخر فرهنگی روی بوم نشست/ «تناقضات» در ۸ دفتر

غلامعلی طاهری، نقاش و استاد دانشگاه درباره جدیدترین فعالیت‌های هنری اش به خبرنگار مهر گفت: نقاشی چهره شخصیت های معاصر و مفاخر فرهنگی و هنری کشور از سده گذشته تاکنون یکی از پروژه های شخصی‌ام است که شامل شاعران، هنرمندان موسیقی، نقاشان و مجسمه‌سازان می شود.

وی با بیان اینکه این مجموعه نقاشی چهره را با تکنیک و روشی کاملاً جدید کار می کند درباره تعداد این آثار عنوان کرد: برای این پروژه هنوز سقفی تعیین نکرده ام، اما تا به امروز ۱۸ تابلو از شاعران نقاشی کرده‌ام که هنوز به پایان نرسیده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به احتمال زیاد تعداد هر کدام از مجموعه پرتره های چهره های فاخر فرهنگی و هنری ۲۵ تابلو خواهد بود که ممکن است تعداد مجموع آنها به ۸۰ هم برسد.

رییس هیات مدیره موسسه توسعه هنرهای تجسمی با بیان اینکه در حال حاضر پرتره شاعران در حال تکمیل است، تاکید کرد: این فعالیت به منظور ماندگار شدن چهره‌های فاخر فرهنگ و هنر کشور است که با متریال رنگ روغن کار می شود و در قالب تابلوی نقاشی و کتاب منتشر خواهد شد.

وی درباره دیگر پروژه شخصی اش با اشاره به اینکه پیچیدگی های رفتاری انسان معاصر و تناقضات موجود در شیوه زندگی مردم ذهنش را درگیر کرده است، توضیح داد: چند سالی است در حال اجرای مجموعه ای با مفاهیم دوگانگی در عملکرد انسان ها با عنوان «تناقضات» هستم. فکر می کنم در زندگی امروز ما تناقضات بسیاری وجود دارد و عملکردمان با اندیشه هایمان خیلی متفاوت است و به آنچه که به زبان می‌آوریم عمل نمی کنیم و آنچه که در جامعه وانمود می‌کنیم، نیستیم. این تضادها و تناقضات که بعضاً تاثیرپذیر از عوامل بیرونی از قبیل اجتماعی و فرهنگی است، بر نحوه رفتار و کردار ما موثر است.

طاهری افزود: در حال حاضر در حال نقاشی مجموعه «تناقضات» هستم که تعداد آنها به ۸ تابلوی نقاشی یا ۸ دفتر رسیده است و ادامه خواهد داشت.

وی در توضیح بیشتر این مجموعه بیان کرد: انتخاب نمادها و خشکی کار در بافت و خنثی بودن رنگ ها در همه پرسوناژهای این مجموعه دقیقا در جهت مفهوم مورد نظر به کار گرفته شده است.

طاهری در پایان از این مجموعه به عنوان یکی از دغدغه های اصلی اش نام برد و درباره سبک این نقاشی ها گفت: این تابلوها، نقاشی های فیگوراتیو اکسپرسیون و کاملاً مفهومی و معناگرا هستند و آنها را خیلی دوست دارم چون به لحاظ نوع نگاهم بسیار تاثیرگذار است. همچنین پرسوناژهایی که در این آثار نقاشی می‌کنم، خیلی خاص هستند. اندازه تابلوها متفاوت است، اما فکر می کنم اغلب آنها یک متر در یک متر و ۱۰ سانتی متر خواهند بود.

کد خبر 4311762

منبع: مهر

کلیدواژه: جلال آل احمد نقاشی تئاتر ایران سینمای مستند فیلم سینمایی فیلم کوتاه موسیقی ایرانی سریال ایرانی ماه مبارك رمضان نقاشی رادیو موسیقی پاپ بازیگر سینما تئاتر شهر انیمیشن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۲۷۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ برنامه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مرکزی هدفگذاری شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد امین باقری ظهر سه شنبه در نشست شورای اجتماعی و کارگروه تخصصی، اجتماعی و فرهنگی استان مرکزی که در محل فرمانداری ساوه برگزار شد، اظهار کرد: اقدامات مناسبی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در این استان صورت گرفته اما این حوزه نیازمند تلاش بیشتر است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی افزود: سیاست‌گذاری و ارائه برنامه‌ها، متناسب با نیاز جامعه است و در این راستا از تمام ظرفیت‌ها بهره گیری می‌شود.

باقری با اشاره به برنامه‌های دفتر امور اجتماعی در راستای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی، گفت: در این راستا برای سه ماه نخست سال جاری، بیش از ۱۰۰ برنامه در سطح استان هدفگذاری شده و برنامه‌های هر شهرستان هم به فراخور نیاز ارائه شده است.

وی با بیان اینکه برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از بروز آنها ۱۹۱ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است، افزود: آسیب‌های اجتماعی در استان اولویت بندی شده و برای هر کدام نیز بودجه‌ای در اختصاص یافته است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی، اعتیاد، فرزند آوری، خانواده، سقط جنین، ازدواج و طلاق را از آسیب‌های مهم این استان عنوان کرد.

باقری ادامه داد: همچنین برگزاری جشنواره و برنامه‌های هفته فرهنگی در شهرستان‌ها در راستای کاهش و کنترل آسیب‌های اجتماعی و افزایش نشاط اجتماعی و سرمایه اجتماعی پیش بینی شده است.

۶ محله حاشیه شهر در اراک و ساوه ساماندهی می‌شود

وی ادامه داد: در راستای ساماندهی مناطق حاشیه شهرها نیز سال گذشته، ۳۳۰ منطقه در سطح کشور شناسایی شده که سهم استان مرکزی ۶ محله در شهر اراک و ساوه است.

مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی تصریح کرد: علاوه بر موضوع کاهش آسیب‌های اجتماعی، برنامه‌هایی در راستای افزایش سرمایه‌های اجتماعی با عنوان نهضت مشارکت اجتماعی در سطح این استان پیش بینی شده است.

باقری افزود: در این راستا ۱۱۶۰ گروه مختلف اجتماعی، سازمان‌های مردم نهاد در سامانه ثبت نام کردند که از این حیث رتبه نخست در سطح کشور را کسب کردیم و امید است این آمار به ۲ هزار گروه برسد.

وی اجرای طرح شهروند ارزشمند را از دیگر اقدامات دفتر امور اجتماعی استانداری در راستای افزایش سرمایه اجتماعی عنوان کرد و گفت: در این طرح از افراد و شخصیت‌هایی که تعهدات اجتماعی خود را انجام دادند با حضور مسؤولان در مرکز استان تجلیل می‌شود.

کد خبر 6099385

دیگر خبرها

  • حمله هوایی اسراییل به دفتر فرهنگی مقا‌ومت عراق در دمشق
  • نظام آموزش و پرورش، مسئله اول کشور/در دولت مردمی رفتار جزیره‌ای نداریم
  • آرامگاه «حمید سبزواری» به بهره برداری می‌رسد
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:‌ معلمان در جامعه‌ توسعه یافته در صف اول تکریم قرار دارند
  • نگاهی گذرا به زندگی و آثار یکی از مفاخر فرهنگی شهرستان سقز
  • هدف جشنواره سرود ارتقای کیفی آن است
  • ۱۰۰ برنامه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مرکزی هدفگذاری شد
  • رونمایی استاندار گیلان از نقاشی اسلم دیلمی اثر استاد محمد زحمتکش
  • آسیب‌شناسی راهکار تقویت فرآیند جبهه‌ سازی در عرصه فرهنگی است
  • برنامه دولت برای تقویت سرود/ انتقاد از مجموعه‌هایی که نیامدند